Τα «Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ», έρχονται για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, λίγες μέρες μετά τη λαμπερή τελετή απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στις πρόβες του φαντασμαγορικού event και μίλησε με καλλιτέχνες που θα το υποστηρίξουν.

«Αγαπώ πολύ τη νέα γενιά, έχουμε τόσα ταλαντούχα παιδιά», είπε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία παραδέχτηκε ότι «πάντα έχω τρακ».

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι στη σκηνή με το Νίκο Παναγιωτίδη και το Γιώργο Αλκαίο», πρόσθεσε η ίδια.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παναγιωτίδης ανέφερε: «Το 2005 έκανα την τελευταία εμφάνιση με την Έλενα. Είμαστε super», ενώ και ο Γιώργος Αλκαίος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία που θα έχουν μεταξύ τους στο πλαίσιο του μουσικού event.

Η Τάμτα σχολίασε: «Έχω πολλές αγαπημένες εμφανίσεις που μου αρέσουν», ενώ η Stefania αποκάλυψε ότι θα κάνει ντουέτο με τον Good Job Nicky και ότι θα συμμετέχει σε ταινία.

Από την πλευρά του, ο Good Job Nicky έκανε λόγο για ένα φαντασμαγορικό show και σημείωσε ότι «αφήνω μισάνοιχτη την πόρτα της Eurovision».

«Πέρυσι τα λιγουρευόμουν τα Mad Video Music Awards και έλεγα ότι θα ήθελα πολύ να βρίσκομαι στη σκηνή. Φέτος ο στόχος μου εκπληρώνεται», παραδέχτηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Αντώνης Δημητριάδης μίλησε για την επιστροφή των βραβείων που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, την 1η Ιουλίου στις 21.00.

Ο Θοδωρής Φέρρης αποκάλυψε ότι θα έχει ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή, ενώ η Αναστασία δήλωσε χαρούμενη που θα συνεργαστεί με την Άσπα, με τη δεύτερη να τονίζει ότι «Δε θα το έκανα με καμία άλλη».