O θίασος της Formula1 επέτρεψε, μετά από δύο χρόνια στον Καναδά, σε μια πίστα που παραδοσιακά προσφέρει άφθονο θέαμα και μεγάλες ανατροπές. Έτσι, και στο χθεσινό γκραν πρι πρωταγωνίστησε ο ανταγωνισμός, οι δυναμικές προσπεράσεις και οι απανωτές εκπλήξεις. Ο Μαξ Φερστάπεν αποδείχθηκε ξεκάθαρα, στον ένατο γύρο του πρωταθλήματος ο ικανότερος και ο πιο γρήγορος οδηγός, ανεβάζοντας το μονοθέσιο της Red Bull στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ταλαντούχος Κάρλος Σάινθ ( Ferrari), ενώ, χιλιάδες χαμόγελα μοίρασε, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αδράνειας, ο Λιούις Χάμιλτον, που τερμάτισε επάξια στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Πάντως, τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε ο Μικ Σουμάχερ, που μετά την εγκατάλειψη του με το μονοθέσιο της HAAS, στα πιτ στοπ, φαίνεται να έχασε τον δρόμο του και μπήκε κατά λάθος – αν και οι κανονισμοί το απαγορεύουν έναν οδηγός αντίπαλης ομάδας να βρίσκεται στο στρατηγείο κάποιας άλλης – στο σημείο ελέγχου της Mercedes.

Αυτό τράβηκε την προσοχή του διευθυντή της ομάδας, Τότο Βολφ, που εκείνη την ώρα ήταν στα πιτ στοπ της Mercedes, ο ο οποίος ρώτησε έναν από τους μηχανικούς τι συμβαίνει.

Ο τελευταίος είπε: – Είναι ο Μικ Σουμάχερ εδώ!

Αμέσως, ακούστηκε η φωνή του Μικ Σουμάχερ, που ρωτούσε αν είναι από εδώ οι τουαλέτες…

https://www.facebook.com/100055682692903/videos/754268855744510/