Την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει στο ξενοδοχείο Caravel η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τη νέα της σύνθεση.

Στη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθούν οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη Γραμματέα, μελών Πολιτικού Συμβουλίου και μελών Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος.

Νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναμένεται να εκλεγεί ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος «σάρωσε» στην ψηφοφορία για την εκλογή μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε στο κλείσιμο του συνεδρίου του κόμματος στις 22 Μαΐου, καθώς εκλέχθηκε πρώτος με διαφορά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η σύνθεση του νέου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, καθώς πέρα από τους «προεδρικούς» αναμένεται να εκπροσωπηθούν όλες οι εσωκομματικές δυνάμεις.

Η συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Επιτροπής θα ανοίξει με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη και, στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι ψηφοφορίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από