Ηχηρό «χαστούκι» της UEFA σε ΕΠΟ και… εξυγιαντές, καθώς ο Άρης έχει καταθέσει πλήρη φάκελο, αδειοδοτήθηκε κανονικά και θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης και ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ευρωπαϊκή συμμετοχή των Κίτρινων και θα αγωνιστούν το καλοκαίρι στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Άρης, μετά την έφεση του Σαράκη για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση, απευθύνθηκε αμέσως στην UEFA προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα και αφού μελετήθηκε ο φάκελος έλαβε την τελική έγκριση της ομοσπονδίας, που τελειώνει και το… αφήγημα των… εξυγιαντών.

Όπως αναμενόταν λοιπόν και όπως είχε τονίσει η ΠΑΕ Άρης, ο νόμος θα επικρατήσει και οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν κανονικά στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Θόδωρος Καρυπίδης δε σταμάτησε εδώ, αφού εξόφλησε και τον Παλαθουέλος, δίνοντάς του 101.429 ευρώ, εκ των οποίων οι 58.000 είναι η οφειλή από το 2007 συν τους τόκους από τότε.

Ο Άρης λοιπόν, λίγους μήνες μετά τη δικαίωσή του για την υπόθεση Λασκόφ, καταφέρνει να δικαιωθεί και σε ακόμη μία προσπάθεια της… εξυγίανσης.