Πως θα ήταν με ρυτίδες ο Κερτ Κομπέιν εάν ζούσε σήμερα; Ο Τζον Λέννον εάν δεν έπεφτε από τη σφαίρα του Τσαπμαν; Ο όμιλος Media Sachs μαζί με την εταιρία αποκατάστασης φωτογραφιών Phojoe επαναδημιούργησε με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα πρόσωπα τους όχι όπως τα θυμόμαστε αλλά πως θα ήταν σήμερα.

Έλβις Πρίσλει

Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1935 και πέθανε στις 16 Αυγούστου το 1977, στα 42 του χρόνια. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής και του θεάματος γενικότερα και το ψευδώνυμο του ήταν «Βασιλιάς»

Τζον Λένον

Ο Λένον γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1940 και πέθανε τον Δεκέμβριο του 1980, στα 40 του χρόνια. Για την ακρίβεια δολοφονήθηκε. Ήταν ιδρυτικό μέλος των Beatles, ενώ διακρίθηκε ως ακτιβιστής, υιοθετώντας έντονη δράση σε κοινωνικά ζητήματα, ειδικότερα ως ηγετική μορφή του κινήματος ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Τζιμ Μόρισον

Ο ποιητής της Ροκ. Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1943 και πέθανε τον Ιούλιο του 1971. Ήταν ο τραγουδιστής και στιχουργός του θρυλικου ροκ συγκροτήματος The Doors. Όταν πέθανε ήταν 27 χρονών.

Τζάνις Τζόπλιν

Το «Μαργαριτάρι» της ροκ. Γεννήθηκε τον ιανουάριο του 1943 και πέθανε τον Οκτώβριο του 1970. Τα τραγούδια της χαρακτήρισαν μια γενιά. Θεωρείται η καλύτερη, ίσως ερμηνεύτρια του μπλουζ και μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της ροκ μουσικής.

Τζίμι Χέντριξ

Ο άνθρωπος που μιλούσε στην κιθάρα του. Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1942 και πέθανε τον Σεπτέμβριο του 1970. Θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος κιθαρίστας στην ιστορία της ροκ μουσικής. Μερικές από τις φράσεις που είπε έμειναν στην ιστορία: «Όταν η δύναμη της αγάπης υπερκεράσει την αγάπη της δύναμης ο κόσμος θα γνωρίσει την ειρήνη», «Όταν έκαψα την κιθάρα μου ήταν σαν να έκανα θυσία. Θυσιάζεις πράγματα που αγαπάς. Εγώ αγαπώ την κιθάρα μου»

Μπομπ Μάρλεϊ

Πέθανε στα 36 του από καρκίνο στο Μαιάμι. Τον έθαψαν στην αγαπημένη του Τζαμάικα. Ήταν τραγουδιστής, κιθαρίστας και ακτιβιστής. Ο ίδιος κάποτε είχε πει: «Ο πατέρας μου ήταν λευκός και η μητέρα μου μαύρη. Με φωνάζουν μιγά ή κάπως έτσι. Δεν είμαι σε καμία πλευρά. Ούτε στη μαύρη, ούτε στη λευκή. Είμαι στου Θεού την πλευρά, Αυτού που με έπλασε και με έκανε να προέρχομαι από τη μαύρη και τη λευκή.»

Κερτ Κομπέιν

Ίσως ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της ροκ μουσικής της δεκαετίας του ΄90. Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1967 και πέθανε στις 5 Απριλίου του 1994. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού με ναρκωτικές ουσίες. Βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Σιάτλ. Χαρακτήριζε τον εαυτό του ακροαριστερό και ήταν ανοιχτά ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικής ανισότητας και προκατάληψης.