Ο Κέβιν Ντουράντ βρέθηκε πριν μερικές μέρες τόσο στο Game 4 του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο για τα playoff της Euroleague, αλλά και στο 5ο ματς στο ΣΕΦ, όπου οι ερυθρόλευκοι νίκησαν και εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Final Four.

Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς στο παιχνίδι στο Φάληρο μάλιστα έπαθε… πλάκα από τις αντιδράσεις και τη δυναμική του κόσμου των Πειραιωτών, ανεβάζοντας και βίντεο στα social media του, μιλώντας για «Αποκάλυψη».

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final Four, αλλά και πως ο Κέβιν Ντουράντ φάνηκε να εντυπωσιάζεται από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων αλλά και από το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αμερικανός σούπερ σταρ να βρεθεί ακόμη και στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει από κοντά το Final Four.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Παρτζάν, Κέβιν Πάντερ τον προσκάλεσε να δει την τελική φάση της διοργάνωσης της Euroleague στη Σερβία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάντερ για τον Ντουράντ: «Είδα ότι ήταν στον Πειραιά. Είδα κι εγώ εκείνο το ματς, ήταν ένα τρελό ματς. Χαίρομαι που ήρθε στην Ευρώπη για να δει πώς είναι οι αγώνες εδώ και να νιώσει αυτή την ατμόσφαιρα».

Για το αν μπορεί να τον προσκαλέσει είπε: «Δεν πιστεύω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό το κάλεσμα, αλλά θα ήταν εκπληκτικό να έρθει ο Ντουράντ στο Βελιγράδι, θα ήταν πολύ ωραίο. Θα έβλεπε σίγουρα κάποια τρελά πράγματα».