Μέσα σε λίγα λεπτά διαπίστωσε πως ο άνθρωπός της ήταν νεκρός. Το θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 59χρονο, σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος που δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος είχε σταματήσει το όχημά του στη ΛΕΑ και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 26χρονος αλλοδαπός έπεσε στο όχημα του 59χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Ο 59χρονος είχε σταματήσει για να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο και είχε παραμείνει μέσα στο αυτοκίνητο. Δίπλα του, στη θέση του συνοδηγού, ήταν η γυναίκα του.

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη ο 26χρονος

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

Ο νεαρός συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία αυτοκινητοδρόμων για τα αίτια του τροχαίου.

O 26χρονος δεν τραυματίστηκε και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φτάσουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της αστυνομίας. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που είχε συμβεί.

Πηγή φωτογραφιών almyrospress.gr