Οι έντονες ανησυχίες στην ΑΕΚ για τον Σέρχιο Αραούχο επιβεβαιώθηκαν και ο αργεντινός επιθετικός χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο στράικερ της Ένωσης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα ματς που απομένουν.

Ο Αραούχο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης και σήμερα, μετά τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε η θλάση, με αποτέλεσμα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος να έχει ξεμείνει μόνο με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στη γραμμή κρούσης.

Οι Κιτρινόμαυροι δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα ενόψει του δεύτερου γύρου των πλέι-οφ της SuperLeague, με τον Αραούχο να είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της Ένωσης τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, την επόμενη εβδομάδα, σε ένα ματς ζωής και θανάτου αναφορικά με την Ευρώπη, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια έχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, έχει έναν ακόμη τελικό για την Ευρώπη, κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, και κλείνει τη χρονιά στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα, ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 11:30.