Ξετρελαμένοι είναι οι λάτρεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας παρακολουθώντας το άγνωστο μέχρι σήμερα βιντεοκλίπ που δείχνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα, να παίζει ανέμελα με τους δύο γιους της.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το 1986 η Νταιάνα ακούγεται να λέει στον τετράχρονο τότε πρίγκιπα Ουίλιαμ που είχε βουρκώσει και δεν ήθελε να βγει από μια κρυψώνα που είχε βρει, ότι «ο αδερφός του Χάρι θα έχει όλη τη διασκέδαση». Με τον τρόπο αυτό η πριγκίπισσα προσπάθησε να τον παρακινήσει να παίξει με τον αδερφό του, στο Χάιγκροουβ το 1986.

Το βιντεοσκοπημένο αυτό υλικό κοινοποιήθηκε πρόσφατα στο TikTok και απεικονίζει τους κήπους του Highgrove House, της οικίας του διαδόχου του βρετανικού θρόνου στο Gloucester το 1986.

Στο βίντεο τα δύο αγόρια που φορούν στρατιωτικές στολές απεικονίζονται να κάνουν κούνια, τσουλήθρα και να παίζουν μεταξύ τους.

Φορώντας μία φούξια μπλούζα, η πριγκίπισσα Νταιάνα φαίνεται να μην χάνει από τα μάτια της τους δυο γιους τους καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Κρατώντας τον δίχρονο τότε Χάρι στην αγκαλιά της, η Νταιάνα απομακρύνεται από τον πρωτότοκο γιο της με τον ίδιο να διαμαρτύρεται λέγοντάς της «όχι» και εκείνη να τον πειράζει λέγοντάς του «Όχι, δεν πειράζει».

«Φυσιολογική μαμά με φυσιολογικά παιδιά. Θεέ μου, μου λείπει», γράφει ένας χρήστης στα social media σχολιάζοντας το βίντεο. «Πόσο ωραίο είναι να ακούμε τη φωνή της ξανά, ήταν όμορφη και με καλή καρδιά» λέει άλλος. «Δεν χορταίνω να βλέπω το βίντεο» σχολιάζει ένας τρίτος.