Νέα ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας έρχεται να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση θρίλερ που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

Όπως ανακαλύπτει το MEGA, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ίδια η 33χρονη μητέρα είχε πει σε παιδίατρο στο νοσοκομείο Παίδων πως η 9χρονη κόρη της ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του» λέει χαρακτηριστικά ο παιδίατρος στο MEGA.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του MEGA

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών.

Όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ του Star είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.

Οι γονείς είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας από την Ρούλα Πισπιρίγκου για την Ίριδα και τη Μαλένα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη.

Το είχε προτείνει και ο Κατερινόπουλος

«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε ο κ. Κουσουλός.

Πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας έχει κάνει πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θ. Κατερινόπουλος, τονίζοντας πως θα συνεισφέρει και στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών.