Επίσημα εκτός αποστολής της Γιουνάιτεντ για την επίσκεψη στο «Άνφιλντ» βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω του πένθους για τον χαμό του παιδιού του…

Ο CR7, όπως γνωστοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα έχει τη δυνατότητα να πενθήσει και να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην Χεορχίνα για να περάσουν μαζί τις δύσκολες στιγμές λόγω του θανάτου του αγοριού από τα νεογέννητα δίδυμα.

«Η οικογένεια είναι το παν και ο Κριστιάνο θα στηρίξει τους αγαπημένους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα είναι παρών στο ματς με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Ας σεβαστούμε όλοι την επιθυμία της οικογένειάς του για ιδιωτικότητα» ανέφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του αγοριού – Ράκος η Τζορτζίνα

Ο 37χρονος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η γυναίκα του εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και περιέγραψαν το αγοράκι τους που έφυγε από τη ζωή ως «άγγελο». Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στη νεογέννητη κόρη τους, η οποία «μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε» παρά τη «βαθύτατη θλίψη».

Οι στιγμές μετά το τραγικό συμβάν ήταν πολύ δύσκολες για το ζευγάρι και τις οικογένειές τους. Η αδερφή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, Ιβάνα, είναι το στήριγμα της 28χρονης αυτές τις πρώτες ώρες, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ γράφουν ότι είναι ράκος και η ίδια και ο Κριστιάνο.

Σύμφωνα με την «The Sun», η Τζορτζίνα γέννησε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζουν με τον αστέρα της Μάντσεστερ. Η αδελφή της και ο στενός της φίλος, Κάρλος Γκαρσία, πέταξαν εσπευσμένα από την Ισπανία για να βρεθούν στο πλευρό της.