Την περίπτωση του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ.

Η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και το όνομα του 52χρονου είναι σημειωμένο αρκετά ψηλά στο μπλοκάκι των Κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ δε θέλει να χάσει και άλλο πολύτιμο χρόνο στο φλέγον θέμα του προπονητή και γι’ αυτόν το λόγο φαίνεται πως τρέχει τις διαδικασίες. Ο Ντι Φραντσέσκο αρέσει αρκετά για την επόμενη μέρα του συλλόγου, με τους εκπροσώπους του να βρίσκονται στη χώρα μας από το βράδυ της Τετάρτης.

Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου στα Σπάτα, αλλά και να επιθεωρήσουν το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Κιτρινόμαυροι βάζουν… μπρος τις συζητήσεις, με τον 52χρονο τεχνικό να δείχνει θετικός στην προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος και της ΑΕΚ.

Η προπονητική περιπέτεια του Ντι Φραντσέσκο επικεντρώνεται μόνο στην Ιταλία. Έχει περάσει από τον πάγκο της Πεσκάρα, της Λέτσε, της Σασουόλο, της Ρόμα, της Σαμπντόρια, της Κάλιαρι και της Βερόνα.

Η εκπληκτική του δουλειά στη Σασουόλο ήταν και αυτή που του εξασφάλισε το… εισιτήριο για τη Ρόμα, όπου και παρέμεινε επί 87 ματς. Έπειτα από 46 νίκες, 18 ισοπαλίες και 23 ήττες, αποχώρησε από τη Ρώμη το Μάρτιο του 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται εκτός πάγκων από το Σεπτέμβρη του 2021. Ο 52χρονος αναζητά την επόμενη προπονητική του στέγη, με την ΑΕΚ να ρίχνει το βάρος στην περίπτωσή του.