Απόψε (20:00) ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague στην Τουρκία, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, για την 34η αγωνιστική, στη χειρότερη χρονιά του στη διοργάνωση, καθώς κινδυνεύει να βρεθεί στην τελευταία θέση αν δεν πάρει το ροζ φύλο αγώνα.

Το Τριφύλλι προέρχεται από μια ακόμα ήττα, αυτήν κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου με 87-78 για την εξ αναβολής 19η αγωνιστική.

Έτσι, οι Πράσινοι υποχώρησαν στο 8-19 και αναζητούν τη νίκη στην Τουρκία για να αποφύγουν την τελευταία θέση στη διοργάνωση, αλλά και για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα (11/4) για την Basket League.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που υπέστη διάστρεμμα στο προηγούμενο παιχνίδι και επέστρεψε στην Αθήνα για να ξεκινήσει την θεραπεία του, αλλά και τον Στέφαν Γιόβιτς, που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Νίκος Χουγκάζ.

Η Φενέρμπαχτσε και αυτή απέτυχε να μπει στα πλέι-οφ της EuroLeague, αν και είχε φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το περασμένο καλοκαίρι.

Η τουρκική ομάδα επικράτησε με 81-76 εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου τη Δευτέρα σε εξ αναβολής συνάντηση, διέκοψε το σερί των 6 ηττών και ανέβηκε στο 10-16.

Ο Τζόρτζεβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τούς Νάντο Ντε Κολό, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Αχμέτ Ντουβερίογλου, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ αναμένεται να προφυλαχθεί και ο Μάρκο Γκούντουριτς.