Ουρά κάνουν οι… μνηστήρες για την αγορά της Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου έχει βγει στο «σφυρί» μετά και την αποχώρηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και άπαντες ανυπομονούν να δουν σε ποιον τυχερό θα καταλήξει το πλειοψηφικό πακέτο.

Ο Νικ Κάντι εμφανίζεται αποφασισμένος για την απόκτηση των «μπλε», με το «Skysports» να αναφέρει πως κατέθεσε νέα προσφορά, ύψους 2,4 δισ. ευρώ!

«Παραμένει μια ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή για να επιστρέψουμε το ποδόσφαιρο στους οπαδούς και να τους βάλουμε στο επίκεντρο των λειτουργιών και της στρατηγικής της Τσέλσι.

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την απίστευτη κληρονομιά του συλλόγου και την προώθηση της συμμετοχής της κοινότητας και μπορούμε να παρέχουμε την οικονομική σταθερότητα για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη του συλλόγου στην παγκόσμια σκηνή», τόνισε χαρακτηριστικά ο ο Βρετανός κατασκευαστής αυτοκινήτων και φίλαθλος των Λονδρέζων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ένα μεγάλο κορεατικό ίδρυμα συμβάλλει οικονομικά στην προσπάθεια του Κάντι για την απόκτηση της Τσέλσι.