Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα δύσκολο απόγευμα στο Γιάννενα την Κυριακή. Η ισοπαλία με τον ΠΑΣ και ο τρόπος που ήρθε ενόχλησε τους Πειραιώτες, οι οποίοι ωστόσο είχαν κι άλλο λόγο να αγωνιούν και να ανησυχούν. Και αυτός δεν ήταν άλλος από την κατάσταση του Παπ Αμπού Σισέ.

Ο σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30ό λεπτό του αγώνα στους Ζωσιμάδες, με έντονους πόνους στο δεξί γόνατο. Το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στο ιατρικό επιτελείο και έκανε τους πάντες να αγωνιούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Αμέσως μόλις ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Αθήνα, ο Σισέ μετέβη στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου και έκανε μαγνητική τομογραφία, με σκοπό να φανεί εάν υπάρχει ζημιά στο γόνατο και ποιο ήταν το μέγεθος αυτής.

Τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό ότι ο Σισέ είναι καλά και πως δε συντρέχει λόγος ανησυχίας. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε κάκωση στο δεξί γόνατο, ένα χτύπημα, το οποίο προκάλεσε μεν πολύ πόνο στον αφρικανό αμυντικό, αλλά όχι κάποια ζημιά.

Έτσι ο Σισέ αναχώρησε κανονικά για την Αφρική, ώστε να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης για τα δύο μεγάλα παιχνίδια που θα δώσει με την Αίγυπτο (25-29/3) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, βεβαίως, να του δίνει αυστηρές οδηγίες ώστε να προσέχει.