Ο ΠΑΟΚ ζητά αναβολή της αναμέτρησής του με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ λόγω της παρουσίας του στα προημιτελικά του Conference League.

Συγκεκριμένα, από το Δικέφαλο του Βορρά κατέθεσαν επίσημο αίτημα στη διοργανώτρια Αρχή, προκειμένου να μη διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, που πέφτει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Μασσαλούς για την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η Super League, η οποία θα συνεδριάσει για το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών, θα αποφασίσει για το αν θα κάνει δεκτό το αίτημα των Ασπρόμαυρων, που επιστρέφοντας από τη διακοπή θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό και ακολούθως παίζουν στο Βελοντρόμ με τη Μαρσέιγ στις 7 Απριλίου.

Στις 14 είναι η ρεβάνς στην Τούμπα και στο ενδιάμεσο ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, στις 10 Απριλίου.

Το ερώτημα είναι πλέον πότε θα γίνει το ματς με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ, πολύ απλά επειδή εκτός των άλλων εκκρεμούν και οι δύο ημιτελικοί Κυπέλλου των δύο ομάδων.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα κάνει χρήση του άρθρου 4α του ΚΑΠ, το οποίο αναφέρει: «Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα: α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA».