Η κλήρωση του σπιτιού με θέα την Ακρόπολη αξίας 100.000 ευρώ έγινε live στο Instagram, με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να δίνουν το μεγαλύτερο δώρο που έχει δοθεί στα ελληνικά social media.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους διαγωνισμούς που γίνονται στο Instagram, όσοι ήθελαν να συμμετέχουν δεν χρειαζόταν να σχολιάσουν, αλλά μόνο να ακολουθήσουν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Ο διαγωνισμός είχε περισσότερες από 691.000 συμμετοχές, ενώ κατά τη διάρκεια του live που έγινε η ανακοίνωση της νικήτριας, παρακολουθούσαν τουλάχιστον 50.000 άνθρωποι.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει σε συνεργασία με τον γνωστό Youtuber, Αλέξανδρο Κοψιάλη, αλλά κάποιες αναρτήσεις του σχετικά με τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έκαναν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να ανακοινώσουν ότι διακόπτουν τη συνεργασία μαζί του.

Παρόλα αυτά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συμμετείχε στη χθεσινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μέσω Instagram.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην αρχή της κλήρωσης ευχαρίστησε τον Θεό που αυτός και η οικογένειά του έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα τόσο μεγάλο δώρο. Μεταξύ άλλων τόνισε πως ενώ ήταν μια σημαντική χρονιά για εκείνον στο NBA, ωστόσο δεν μπόρεσε να απολαύσει τις επιτυχίες του, καθώς η Ελλάδα πέρασε ένα φρικτό καλοκαίρι εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών.

Η νικήτρια βγήκε μέσα από εφαρμογή και αμέσως έλαβε μήνυμα για το δώρο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Συγχαρητήρια!! Είσαι η μεγάλη νικήτρια! Έχεις κερδίσει ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. Για πάντα δικό σου», έγραφε το μήνυμα που έστειλαν οι διοργανωτές.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ», απάντησε εκείνη μη μπορώντας να πιστέψει ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού των αδελφών Αντετοκούνμπο και ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ γίνεται δικό της.