Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (12/3) το Chart Show, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Η πρώτη εκπομπή ήταν αφιερωμένη στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’90. Ωστόσο, αρκετοί καλλιτέχνες ενοχλήθηκαν από τις επιλογές που έκανε η παραγωγή.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, η ρωτήθηκε για την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη ενώ απάντησε και στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν επειδή δεν είδαν τα κομμάτια τους να παίζουν στην εκπομπή.

Για τον Νίκο Μαστοράκη, είπε: «Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Αλήθεια; Τα αρνητικά σχόλια τα έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς σε οτιδήποτε, είτε στο θέατρο, είτε στο τραγούδι και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, δε μπορείς να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα».

Όσον αφορά τους καλλιτέχνες, σχολίασε: «Ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ. Δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Και στη διαφάνεια. Πάνω απ΄ όλα για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δε διακυβεύεται η καριέρα κανενός. Ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται».

Δείτε το σχετικό βίντεο