«Βόμβα» που αλλάζει τα δεδομένα από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας και τον Μπόρις Τζόνσον! Με επίσημη ενημέρωση, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως προχωράει σε κυρώσεις κατά επτά μεγάλων Ρώσων επιχειρηματιών, λόγω των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία εδώ και δύο εβδομάδες.

Όπως γνωστοποιήθηκε, μέσα στους επτά Ρώσους βρίσκεται και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση επηρεάζει άμεσα και την Τσέλσι, καθώς η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε να «παγώσει» ότι συνδέεται με τον Αμπράμοβιτς, που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο!

Σύμφωνα με την ίδια την ανακοίνωση, η Τσέλσι έχει μια ειδική άδεια για να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στην Premier League, ενώ έχει και τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιεί μονάχα τα δικά της χρήματα, τα οποία έχει κερδίσει μόνη της, από τις διοργανώσεις και τους χορηγούς.

Εδώ είναι ωστόσο που το θέμα «καίει» περισσότερο. Διότι ο Αμπράμοβιτς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προχωρήσει στην πώληση του συλλόγου και δεν έχει τη δυνατότητα να βάλει τίποτα στην τσέπη του!

Μια εξέλιξη που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και βάζει σε μπελάδες, τόσο τον Ρώσο μεγιστάνα, όσο και την Τσέλσι η οποία μάλιστα δεν μπορεί ούτε εισιτήρια να πουλήσει, καθώς μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση εντελώς!

Παράλληλα ο σύλλογος δεν θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές, αλλά ούτε καν σε ανανεώσεις συμβολαίων, που σημαίνει πως οι Αθπιλικουέτα, Κρίστενσνεν και Ρούντιγκερ θα αποχωρήσουν εφόσον δεν αλλάξει κάτι, καθώς τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται στο τέλος της φετινής σεζόν!