Η Super League έχει κανονική δράση το διήμερο 2-3/3 για τα εξ αναβολής ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Η ΚΕΔ λοιπόν ανακοίνωσε τους ορισμούς στις τρεις μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις, ορίζοντας στο ντέρμπι των Δικεφάλων τον ιταλό Μίκαελ Φάμπρι.

Ο 39χρονος ρέφερι έχει βρεθεί στο παρελθόν στην Ελλάδα και έχει διευθύνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τη σεζόν 2020/21.

Εκτός όμως από αυτό το ματς, ήταν διαιτητής το καλοκαίρι στην αναμέτρηση του Άρη με την Αστάνα στο Κλεάνθης Βικελίδης (2-1) για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βαλεριάνι και Κολαρόσι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σιδηρόπουλος. Στο VAR θα βρεθούν οι Αουρελιάνο και Κωσταράς.

Από εκεί και πέρα, στο έτερο ματς της Τετάρτης, αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθούς τους Μωΰσιάδη – Θανασιά, 4ο τον Γκάμαρη και τους Τσακαλίδη – Χριστάκογλου στο VAR.

Τέλος, για το τρίτο εξ αναβολής ματς της Super League, ο Γιώργος Τζοβάρας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το Ατρόμητος-Βόλος, έχοντας βοηθούς τους Μαυρούδη – Βεργέτη, 4ο τον Αγγελάκη και στο VAR τους Ζαμπάλα – Φωτόπουλο.