Το ESPN, με αφορμή την ανάδειξη των 75 κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ, πραγματοποίησε δημοσκόπηση για τη θέση που θα έχει ο καθένας στη σχετική λίστα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στο νούμερο 18.

Ο Greek Freak, που βραβεύτηκε στο All Star Game δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ, είναι ήδη στο Νο 18 όλων των εποχών και ενώ έχει πολλά χρόνια σπουδαίας καριέρας μπροστά του.

Ο Αντετοκούνμπο είναι ήδη πρωταθλητής στο ΝΒΑ και συνεχώς, όσο περνούν και τα χρόνια, θα ανεβαίνει στη λίστα των κορυφαίων.

Ο έλληνας σούπερ σταρ άφησε πίσω του θρύλους όπως ο Αϊζέια Τόμας (Νο 27), ο Σκότι Πίπεν (Νο 32), ο Ντομινίκ Ουίλκινς (Νο 36), ο Ντουέιν Ουέιντ (Νο 30), ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον (Νο 25), αλλά και οι Καρλ Μαλόουν και Τζον Στόκτον (Νο 24).

Από εκεί και πέρα, η κορυφή ανήκει ακόμη μια φορά στον Μάικλ Τζόρνταν που θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει περάσει ποτέ, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τρίτος είναι ο σπουδαίος Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ενώ μπροστά από τον Αντετοκούνμπο βρίσκονται οι Ντιρκ Νοβίτσκι (Νο 17) και Στεφ Κάρι (Νο 16), με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ να είναι στο Νο 10.

Το Top-15 του ESPN

1. Μάικλ Τζόρνταν

2.ΛεΜπρόν Τζέιμς

3.Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ

4.Μάτζικ Τζόνσον

5.Ουίλτ Τσάμπερλεϊν

6.Μπιλ Ράσελ

7.Λάρι Μπερντ

8.Τιμ Ντάνκαν

9.Όσκαρ Ρόμπερτσον

10.Κόμπι Μπράιαντ

11.Σακίλ Ο’ Νιλ

12.Κέβιν Ντουράντ

13.Χακίμ Ολάζουον

14.Τζούλιους Έρβινγκ

15.Μόουζες Μαλόουν