Απαράδεκτο χαρακτήρισε το συμβάν με τον Πέτρο Δούκα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ενώ επεσήμανε ότι κάτι τέτοιο δεν αξίζει στους Έλληνες.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα γρήγορα -όπως είπε- αντανακλαστικά του πρωθυπουργού ο οποίος χειρίστηκε ως έπρεπε το θέμα.

Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας μίλησε για απαράδεκτο πλαίσιο δηλώσεων που δεν αντιστοιχεί στην εικόνα που αξίζει στους Έλληνες.

Άλλο να βοηθάς και άλλο να εξαγοράζεις

Ανέφερε ότι είναι άλλο να λες ότι σπεύδεις να βοηθήσεις και άλλο να λες ότι εξαγοράζεις, κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με την ιστορική αλήθεια.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Δούκας για να αναδείξει τον ρόλο του, υπερέβαλε,  για να πει ότι προχώρησαν με γρήγορες διαδικασίες οι αποζημιώσεις.

Δήλωσε ότι η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ακαριαία, προσθέτοντας παράλληλα ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μας έχουν συνηθίσει σε αντίστοιχες ενέργειες.

Για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι έχει ξεκαθαριστεί και από το υπουργείο Εσωτερικών και από τον πρωθυπουργό,  ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας το 2022 με ισχυρούς ρυθμούς, με επενδύσεις που σημειώνουν ρεκόρ σε διάφορα πεδία και ρεκόρ αφίξεων στον τουρισμό.