ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ αποκαλύπτουν:

Ποιος είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τι κρύβεται πίσω από το παγερό προσωπείο, στην καρδιά του Κρεμλίνου.

Μία συγκλονιστική βιογραφία, γραμμένη σαν αφήγημα για τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα, γεωστρατηγικά, ενεργειακά και όχι μόνο, σήμερα, από τη Μόσχα.

Ολόκληρη η διαδρομή του από τα παιδικά χρόνια στο Λένινγκραντ, µέχρι την ένταξη στην KGB, τη δράση του στην Ανατολική Γερμανία και την απόλυτη κυριαρχία στο Κρεµλίνο.

Μία εις βάθος έρευνα, αναγκαία για την κατανόηση του φαινομένου «Πούτιν» και της νέας Ρωσίας, που θα μας βοηθήσει στην αποκωδικοποίηση των γεγονότων στην περιοχή μας.

Aυτή την εβδομάδα ο πρώτος τόμος.

Σε αυτή τη συγκλονιστική αφήγηση της ανόδου του Πούτιν στην εξουσία, ο Steven Lee Myers αφηγείται τη διαδροµή του Πούτιν – από την παιδική του ηλικία στο φτωχικό στο Λένινγκραντ µέχρι την ένταξή του στις τάξεις της KGB και τη σταδιακή παγίωση της κυριαρχίας του στο Κρεµλίνο.

Καθώς ο κόσµος αγωνίζεται να αντιµετωπίσει µια τολµηρή Ρωσία, η κατανόηση του τροµερού και φιλόδοξου Βλαντίµιρ Πούτιν δεν ήταν ποτέ πιο αναγκαία. Από τη µία πλευρά, οι πολλές εσωτερικές µεταρρυθµίσεις του Πούτιν –από φορολογικές περικοπές έως την επέκταση των δικαιωµάτων ιδιοκτησίας– συνέβαλαν στη βελτίωση της ζωής εκατοµµυρίων Ρώσων που η µόνη εµπειρία της δηµοκρατίας που είχαν ήταν η εγκληµατικότητα, η φτώχεια και αστάθεια µετά την πτώση της Σοβιετικής Eνωσης. Από την άλλη, ο Πούτιν έχει προχωρήσει σε έναν νέο αυταρχισµό – στην άγρια καταστολή της διαφωνίας και πρόσφατα στη δυναµική παρουσία τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά σε περιοχές όπως η Κριµαία και η Μέση Ανατολή. Το βιβλίο αυτό, είναι ένα συγκλονιστικό επίτευγµα, µια εις βάθος έρευνα και βιογραφία ενός από τους σηµαντικότερους παγκόσµιους ηγέτες της πρόσφατης ιστορίας, ενός ανθρώπου του οποίου η ανηλεής κυριαρχία είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το µέλλον της Ρωσίας.

Ακόμη

Down Town

Το πιο επιδραστικό περιοδικό

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο ηθοποιός της χρονιάς σε μία κουβέντα γεμάτες ωμές αλήθειες.

The Macron: Η κινηματογραφική ζωή του πρώτου ζευγαριού της Γαλλίας. Από τη γνωριμία τους μέχρι τα σκάνδαλα που τους οδηγησαν να μηνύσουν γαλλικές εφημερίδες.

Σοφία Μπεκατώρου: Η γυναίκα που προκάλεσε το τσουνάμι αποκαλύψεων μιλάει για όλους και για όλα με αφορμή τη δικαστική δικαίωσή της. Στάθης Παναγιωτόπουλος Η ζωή του κακοποιητή που έπεσε από τα ψηλά στα χαμηλά σε μία νύχτα. Ολγα Μπακομάρου Η γυναίκα που κατέγραψε τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας, μέσα από τις συνεντεύξεις της με την οικογένεια Παπανδρέου και Μητσοτάκη.

Go shopping: Δέκα μαγαζιά της Αθήνας που κάνουν το κλεινόν άστυ να ανταγωνίζεται τις μητροπόλεις του εξωτερικού. Francesco Ruggiero Συνέντευξη με τον Ελληνοϊταλό που αγαπούν οι οίκοι του εξωτερικού και είναι το πραγματικό male supermodel της χρονιάς. Λυδία Κονιόρδου Μία από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στην Ελλάδα μας μιλά για την επιστροφή της στην υποκριτική μετά τη θητεία της στην πολιτική. And Just Like That Είδαμε τα 8 από τα 10 επεισόδια της επιστροφής του «Sex and the City» και απαντάμε στα ερωτήματα που έχουν όλοι οι θαυμαστές του.

Thierry Mugler:  Ολη η ζωή του avant garde σχεδιαστή που έφυγε από τη ζωή μερικές μέρες πριν.

Evangelia: Συνέντευξη με το «προτεζέ» της Ελένης Φουρέιρα που είναι ένα σκεπτόμενο pop idol, το οποίο δεν θυμίζει καμία τραγουδίστρια που ξέρουμε μέχρι τώρα.

Last page: O Γιάννης Στάνκογλου απαντά στο ερωτηματολόγιο του Προυστ.

Και μαζί όπως πάντα το

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια, κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90(Συμπεριλαμβάνονται τιμή βιβλίου: «Πούτιν, τόμος Α΄»: €1,90)