Τον βανδαλισμό των γραφείων του στη Θέρμη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, ο οποίος τονίζει πως έχουν γίνει στόχος ακροδεξιών για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Δεν πρόκειται να μας κάμψουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ένα κόμμα ζυμωμένο με τους αγώνες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας, θα συνεχίσει να παλεύει και να προασπίζει τα λαϊκά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες», σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επίθεση ακροδεξιών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Θέρμη

Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έγινε στόχος ακροδεξιών. Αυτή τη φορά βανδάλισαν τα γραφεία της Ο.Μ. Θέρμης, με αφορμή την επέτειο από τη υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. Η επίθεση έγινε νύχτα, κατά τον προσφιλή τρόπο των πάσης φύσεως συμμοριών, τα μέλη των οποίων δρουν κρυπτόμενα στο σκοτάδι.

Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να μας κάμψουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ένα κόμμα ζυμωμένο με τους αγώνες της Αριστερά και της Δημοκρατίας, θα συνεχίσει να παλεύει και να προασπίζει τα λαϊκά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.

Η Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης και η Ο.Μ. Θέρμης μαζί με τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής δε θα επιτρέψουμε κανενός είδους ακροδεξιάς τρομοκρατίας. Παράλληλα ζητάμε από τις αστυνομικές αρχές να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων».