Για ακόμη μια φορά, η ΕΠΟ έδειξε πως βρίσκεται σε άλλη… χώρα. Με την «Ελπίδα» να έχει σφυροκοπήσει ολόκληρη την Ελλάδα, η Ομοσπονδία έκανε και πάλι τα μαγικά της, αναβάλλοντας μόνο την αναμέτρηση των δυο Δικεφάλων. Της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Την Τετάρτη, ο Άρης αντιμετωπίζει τη Λαμία στο ΔΑΚ, στη ρεβάνς του 0-0, με τους «κιτρίνους» να καταθέτουν επίσημο αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης.

Με γνώμονα τις καιρικές συνθήκες και τη δύσκολη πρόσβαση στην περιοχή, ο Άρης ζήτησε αναβολή του αγώνα από την ΕΠΟ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δείχνει αρνητική ως προς την αναβολή, ενώ μην ξεχνάμε πως… έτρεξε να ορίσει και διαιτητές για τους αγώνες σε Λαμία και Φάληρο.

«Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη πρός την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Νίκας, στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.