H Ford Motor Ελλάς προσφέρει στην ελληνική αγορά μια πλούσια έκδοση σε εξοπλισμό του νέου Ford Puma, το οποίο είναι ετοιμοπαράδοτο.

Ειδικότερα, το νέο μοντέλο με την ελκυστική εμφάνιση, το πλούσιο πακέτο σε τεχνολογικό εξοπλισμό, ασφάλεια και συνδεσιμότητα, προσφέρεται ετοιμοπαράδοτο, για περιοδισμένο αριθμόςοχημάτων. Αφορά το Ford Puma ST-Line Design, στην έκδοση 1.0L EcoBoost 125PS mHEV τόσο με το γνωστό χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων της εταιρείας, όσο και με το προηγμένο 7-τάχυτο αυτόματο Powershift .

Η νέα έκδοση ST-Line Design αποτελεί μια πλούσια έκδοση,  που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), SYNC 3 και ενσωματωμένο μόντεμ, πλούσια γκάμα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης και προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

Το πρακτικό μοντέλο ξεχωρίζει επίσης για την πρακτικότητα του όπως το MegaBox που προσφέρει έναν επιπλέον ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων που ανεβάζει την συνολική χωρητικότητα του πίσω χώρου αποσκευών στα 456 λίτρα.

Το Ford Puma ST-Line Design προσφέρεται με προνομιακό επιτόκιο 2,99% και σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών.

Κοστίζει από 23.833 ευρώ για την έκδοση με το εξάρι κιβώτιο και 26.221 ευρώ για την έκδσοη με το επτάρι αυτόματο κιβώτιο.