«Κουκούλωμα» των ευθυνών για το χάος που προκλήθηκε στην Αττική Οδό βλέπει το ΚΚΕ σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για τη σύσταση Επιτροπής Διερεύνησης ευθυνών.

Μάλιστα το ΚΚΕ, αναφερόμενο ειδικότερα στην ηλεκτροδότηση και τις συγκοινωνίες τονίζει ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης «καλό θα ήταν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να αναζητήσουν τις ευθύνες στην πολιτική που έχει παραδώσει κρίσιμους τομείς για την προστασία και τις ανάγκες του λαού στα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Κουτσούμπας: Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει γι’ αυτό τον εφιάλτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Διαβάστε επίσης – Αττική Οδός: Πινγκ πονγκ ανάμεσα σε κυβέρνηση και εταιρεία για τις ευθύνες του φιάσκου

«Αντί οι υπουργοί της κυβέρνησης να υπόσχονται επιτροπές διερεύνησης -δηλαδή κουκουλώματος- των ευθυνών και να προκαλούν, υποβαθμίζοντας το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός, ιδιαίτερα στο κομμάτι της ηλεκτροδότησης και των συγκοινωνιών, καλό θα ήταν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να αναζητήσουν τις ευθύνες στην πολιτική που έχει παραδώσει κρίσιμους τομείς για την προστασία και τις ανάγκες του λαού στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

»Αργά ή γρήγορα ο λαός θα αναζητήσει αυτές τις ευθύνες και θα αναμετρηθεί με αυτό το σάπιο κράτος, που θυσιάζει διαρκώς τις ανάγκες του στο βωμό του κέρδους».