Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η καλεσμένη της Αννίτας Πάνια, στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις δηλώσεις που είχε κάνει.

«Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο»

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή», είπε και πρόσθεσε:

«Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω».

Παράλληλα, σημείωσε: «Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης».

«Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και θα βρεθεί στις 18 Μαρτίου 2022, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για να λογοδοτήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από