Τις πιθανότητες του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague σχολίασε ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο παλαίμαχος άσος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν μέχρι και το Final Four, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον προπονητή της Μακάμπι, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο israelhayom.co.il:

«Έκανε καλό στον Ολυμπιακό ότι επέστρεψε στο πρωτάθλημα και παίζει δύο φορές την εβδομάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και στο Final Four. Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Σχετικά με την Μακάμπι, σημείωσε: «Η Μακάμπι είχε προβλήματα λόγω του Covid-19. Στην αρχή της σεζόν μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Δεν μπορώ να πω γιατί βρίσκονται σε κακή περίοδο. Σίγουρα είναι δύσκολο να προλάβουν τα πλέι-οφ. Η Μακάμπι πρέπει να βρίσκεται πάντα στη κορυφή. Το πιο σημαντικό είναι η στήριξη στον προπονητή. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ένας ένας σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος. Είναι ειλικρινής, αλλά όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Προσωπικά, νιώθω περήφανος που έπαιξα στην Μακάμπι. Πέρασα ωραία στην ομάδα και στο Ισραήλ».