Όλα όσα έγιναν στο πάρτι της παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της η 24χρονη Γεωργία, αλλά και σε παρόμοια πάρτι στη συμπρωτεύουσα, αποκαλύπτουν τρεις κοπέλες, οι οποίες έχουν λάβει προσκλήσεις ή έχουν πάρει μέρος σε αυτά.

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των κοριτσιών, που βρέθηκαν στα πριβέ πάρτι ή δέχτηκαν προσκλήσεις, ρίχνουν φως σε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολυτελών ξενοδοχείων και πολυτελών καταλυμάτων.

Οι κοπέλες μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την δική τους εμπειρία από προσκλήσεις που δέχονταν από τον διοργανωτή τόνισαν πως το αλκοόλ αλλά και οι ουσίες οργίαζαν σε κάθε πάρτι.

Μαρτυρίες που σοκάρουν

«Είχαμε πρόκληση για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου θα λέγαμε το νούμερο στη ρεσεψιόν και θα μπαίναμε στο πάρτι» λέει αρχικά μια κοπέλα.

«Γενικά το πάρτι είχε διαφημιστεί δεν ήταν και πολύ κρυφό. Τη συγκεκριμένη ημέρα γίνονταν πάρτι σε δύο ξενοδοχεία» συμπληρώνει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο πάρτι που έγινε στο άλλο ξενοδοχείο ήρθε η αστυνομία και από ρεσεψιόν βγήκε ο υπεύθυνος και είπε «φύγετε γιατί θα μπλέξετε».

«Υπάρχουν κι άλλες ‘Γεωργίες’ που φοβούνται να μιλήσουν»

«Τα θύματα είναι εύκολα, νέες κοπέλες. Ψάχνουν τα εύκολα θύματα. Εννοείται πως η Γεωργία δεν είναι η πρώτη κοπέλα. Έχουν γίνει κι άλλα περιστατικά. Τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν, διότι οι θύτες έχουν ισχύ οικονομική, έχουν βίντεο με τις κοπέλες την ώρα της πράξης και τις εκβιάζουν με αυτό τον τρόπο»

«Ακόμα και νομικά να το πας, ένας δικηγόρος χρειάζεται χρήματα» εξηγεί.

 «Έχω ζήσει αυτή την εμπειρία»

«Εγώ την έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Ξέρω πως είναι να σου ρίχνουν αυτό το πράγμα. Δεν έχεις τις αισθήσεις σου, δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα» υπογραμμίζει σε άλλο σημείο η κοπέλα μιλώντας για τη δική της εμπειρία.

«Υπάρχει ένα κενό, δεν χρειάζεται να πιείς μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τρεις γουλιές αρκούν. Ξαφνικά σε πιάνει ένα μπλακ άουτ. Εμένα μου είχαν κλέψει κινητό, τα πάντα, σώθηκα γιατί με πήρε μια φίλη μου στο σπίτι της» καταλήγει.

Δείτε όλες τις μαρτυρίες στο βίντεο