Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (15:00) στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που άφησε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, επέλεξε μια ενδεκάδα… κράμα της πρώτης και της Β’ ομάδας για το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, σε έναν σχηματισμό 3-4-3.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, τριάδα στα στόπερ τους Αβραάμ, Μπα και Μπαγκαλιάνη, ενώ στις πλευρές θα είναι οι Ανδρούτσος και Καρμπόβνικ.

Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ξενιτίδης, Σουρλής, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Ελ Αραμπί, με τους Βρουσάι και Βαλμπουενά.

Αναλυτικά η εντεκάδα: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ, Μπα, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί

Στον πάγκο για τους Πειραιώτες είναι οι: Τζολάκης, Λοβέρα, Λόπες, Παπασταθόπουλος, Φαντιγκά, Λαλά, Τικίνιο, Μαυρουδής και Κίτσος.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί με αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του ΟΑΚΑ και τη νίκη επί της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ανέστης θα είναι στα δοκάρια και στην άμυνα οι Μπακαδήμας δεξί μπακ, Μαλής και Κορνέλιους στα στόπερ, Χουχούμης αριστερά. Αντούνες, Μάρτενσον στη μεσαία γραμμή, Μεντόζα σε ρόλο οργανωτή. Βέργος και Ντουάρτε στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Καρέλης στην κορυφή.