Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο η 40χρονη γυναίκα, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, ο οποίος καταζητείται για 3η συνεχόμενη μέρα.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» υπεβλήθη σε κρανιοτομή, με τους γιατρούς να είναι σοκαρισμένοι με την εικόνα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι κακώσεις που έφερε η γυναίκα, έκαναν τους γιατρούς να νομίζουν ότι πρόκειται για θύμα τροχαίου και όχι ενδοοικογενειακής βίας.

Την βρήκαν λιπόθυμη στο πάτωμα

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση. Πεσμένη λιπόθυμη στο πάτωμα. Την μετέφεραν στον «Ευαγγελισμό» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δράστης έχει εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο των γονιών του, οι οποίοι έφυγαν από την ζωή πριν από λίγο καιρό.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Άκρως επικίνδυνος ο 46χρονος

Ο 46χρονος σύντροφός της την χτύπησε με μανία στο κεφάλι μέχρι λιποθυμίας. Αθλητής πολεμικών τεχνών. Άκρως επικίνδυνο άτομο τον χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί που τον καταζητούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα στην οδό Ολυμπίας στην Αργυρούπολη κρυβόταν για καιρό το δράμα της 40χρονης γυναίκας. Είχε σχέση με έναν άνθρωπο με βίαιο παρελθόν και εγκληματική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες.

Εκείνος 46 ετών, αθλητής του Τζούντο, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες στην κατηγορία των 100 κιλών. Εκείνη 40 ετών, κάτοικος Αργυρούπολης. Χωρίς μόνιμη δουλειά τον τελευταίο καιρό.

Στην γειτονία έβλεπαν το ζευγάρι αλλά δεν γνώριζαν τι γινόταν πίσω από την κλειστή πόρτα του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία στις 07:30 το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο 46χρονος επιτέθηκε στη σύντροφό του και άρχισε με μανία να χτυπά σε όλο το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο και στο κεφάλι.