Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αντβέρπ εκτός έδρας (9/12, 19:45) για την 6η αγωνιστική του Europa League, σε ένα ματς όπου οι Ερυθρόλευκοι με νίκη και ήττα της Άιντραχτ στην Πόλη θα τερματίσουν πρώτοι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αναχωρούν για το Βέλγιο ενόψει του αυριανού ματς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων.

Ο πορτογάλος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουενά, που έμεινε εκτός, όπως και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ από εκεί και πέρα στην Αμβέρσα θα ταξιδέψουν 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες, που δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA, και φυσικά ο Κώστας Φορτούνης.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.