Προθεσμία 48 ωρών δόθηκε στον δράστη της νέας γυναικοκτονίας στη Λακωνία, ο οποίος τώρα δηλώνει «μετανιωμένος» και ρωτάει για τα παιδιά του. Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ρωτάει για τα παιδιά του, τα οποία βρίσκονται σε συγγενικό πρόσωπο στον Βλαχιώτη Λακωνίας, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο δράστης πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Έτσι, θα βρεθεί στο δικαστικό μέγαρο της Σπάρτης την ερχόμενη Παρασκευή.

Τι υποστήριξε ο δράστης

Ο συζυγοκτόνος στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά τηλεφώνησε στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου». Όπως συνάγεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η παθολογική ζήλεια του δράστη, ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν οι δύο γιοι του ζευγαριού, ηλικίας 8 και 10 ετών. Τα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται από τον αδελφό του θύματος, δεν γνωρίζουν ακόμη ότι η μητέρα τους είναι νεκρή, ενώ παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγο.