Δυο βετεράνοι Έλληνες ποδοσφαιριστές φαίνεται πως είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ατζούν Ιλιτζαλί για να συμμετάσχουν στον φετινό κύκλο του «Survivor».
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τα πρόσωπα αυτά δεν είναι άλλα από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.
View this post on Instagram
Που είχε δεχτεί και παλαιότερα πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
View this post on Instagram
Από τη δική του πλευρά ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε ότι τα ποσά που έχει προτείνει ο Τούρκος παραγωγός στους δυο πρώην άσσους των γηπέδων είναι πολύ μεγάλα.
Όπως όλα δείχνουν ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να στελεχώσει την φετινή ομάδα των διασήμων του Survivor. Με πολύ δυνατά ονόματα προκειμένου να σημειώσει εξίσου μεγάλη επιτυχία με την περσινή χρονιά.
- Οικογενειακό επίδομα 150 ευρώ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πληρωμή – Τι ισχύει για τις επόμενες δόσεις
- Θερινές εκπτώσεις από 13 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου – Τι προβλέπει η νομοθεσία για τιμές και ωράριο λειτουργίας
- Ξεχάστε το «κινηθείτε περισσότερο»: Η απλή συνήθεια που νικά την κούραση στο γραφείο χωρίς να χάνετε χρόνο







