Ένας ναυτικός εντοπίστηκε νεκρός από συναδέλφους του μέσα στην κουζίνα πλοίου στα Χανιά, που εργαζόταν ως μάγειρας, σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές λιμενικές αρχές.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Χανίων, ο 56χρονος μάγειρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε φορτηγό πλοίο με σημαία Ονδούρας, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο, εξαιτίας κακοκαιρίας, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Γεωργιούπολης.
Συνάδελφοί του εντόπισαν τον μάγειρα να κείτεται πεσμένος μέσα στην κουζίνα.
Άμεσα το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι των Χανίων, από όπου η σορός του 56χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.πλο
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







