Ο Κουίνσι Εισι είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με τον αμερικανό παίκτη να αναφέρεται στους στόχους που έχει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο 31χρονος παίκτης, με δηλώσεις του στην Cosmote TV, υπογράμμισε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μπορεί να κάνει… θόρυβο τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται πλέον στη χώρα μας, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι μία όμορφη πόλη, μία όμορφη χώρα. Οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, το φαγητό εξαιρετικό. Και η ομάδα είναι πολύ καλή» ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV o Έισι, προτού προσθέσει:

«Πέρσι πήρα λίγο χρόνο για την οικογένειά μου. Έμεινα για λίγο εκτός μπάσκετ λόγω Covid και με όλα όσα συνέβησαν. Μόλις είχα γίνει ξανά πατέρας. Όταν ήμουν έτοιμος θα περίμενα για την καλύτερη ευκαιρία και τώρα αυτή ήρθε στο δρόμο μου».

Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο τόνισε: «Εξαιρετικός τύπος. Και ο βοηθός του το ίδιο. Πολύ καλοί άνθρωποι, έντονοι, συγκεντρωμένοι. Πάντα άκουγα τα καλύτερα για την Ελλάδα».

Για το χαρακτήρα του: «Είμαι απλώς ο εαυτός μου. Δεν προσπαθώ να δείξω κάτι που δεν είμαι. Παίζω σκληρά, οι φίλαθλοι το ξέρουν και το σέβονται αυτό. Τους αντιμετωπίζω όλους με σεβασμό. Δεν έχει σημασία ποια είναι η θέση σου, όλοι είναι άνθρωποι και τους αντιμετωπίζω με τον ίδιο σεβασμό».

Για ένα κάρφωμα πριν από λίγα χρόνια μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά στο μπάσκετ συμβαίνουν και τέτοιες φάσεις. Προσπάθησε να με κόψει, όμως ήμουν στον αιφνιδιασμό και κάρφωσα. Είναι όμως ένας σπουδαίος παίκτης, έφθασε εκεί που βρίσκεται με σκληρή δουλειά και έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνον».

Για το μπάσκετ στην Ευρώπη: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες, τη διοργάνωση, τους οπαδούς… Υπάρχει πάθος, κάθε κατοχή μετράει».

Για τον Ντόρσεϊ: «Είναι αδερφός μου! Ο μικρός μου αδερφός! Είμαστε πολύ φίλοι, τον αγαπάω».

Για τον Χάντερ: «Επικοινώνησα μαζί του, μου έδωσε μια καλή οπτική για την πόλη. Είναι ένας τρομερός παίκτης. Τον αγαπάω».

Τέλος, για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Νομίζω ότι έχουμε το ταλέντο και ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Είναι σημαντικό να μείνουμε υγιείς, να σκεφτόμαστε και να ακολουθούμε το πλάνο μας. Μπορούμε να κάνουμε θόρυβο!»