Νέες πικάντικες φωτογραφίες του πρώην Πρωθυπουργού με όπλο και προφυλακτικά έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη έκπληξη που σημειώθηκε  στις Εθνικές Εκλογές στη Βουλγαρία, με τους δύο σαραντάρηδες επιχειρηματίες, απόφοιτους του αμερικανικού πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, να είναι οι μεγάλοι νικητές, αφήνοντας δεύτερο τον πρώην πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, νέες πικάντικες φωτογραφίες του τελευταίου έρχονται πάλι στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με δημοσιοποίηση μιας νέας παρτίδας φωτογραφιών, σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τον εικονίζουν σε ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα της πρωθυπουργικής κατοικίας.

Ανάλογες φωτογραφίες είχαν δημοσιοποιηθεί από ανώνυμο χρήστη στο διαδίκτυο λίγους μήνες νωρίτερα, προκαλώντας πολιτική κρίση στη χώρα και έντονη διαμάχη ανάμεσα στον Μπορίσοφ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρούμεν Ράντεφ, σφοδρό πολιτικό του αντίπαλο.

Στις νέες φωτογραφίες ο πρώην Βούλγαρος πρωθυπουργός είναι πάλι ξαπλωμένος στο ίδιο κρεβάτι αλλά με διαφορετικά σκεπάσματα, γεγονός που μαρτυρεί πως οι συγκεκριμένες λήψεις έγιναν σε διαφορετική ημερομηνία. Στο κομοδίνο υπάρχει πάλι το περίστροφο, δίπλα σ’ ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό. Στο συρτάρι του κομοδίνου διακρίνονται πάλι δεσμίδες με χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι ράβδοι χρυσού αυτή την φορά.