Πόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση αποκαλύπτουν νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το τροχαίο που είχε ο Αλέξης Κούγιας, το βράδυ της Τρίτης.

Ο ποινικολόγος φέρει κατάγματα στο αριστερό του χέρι, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, έχει πλέον καταστραφεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Πώς έγινε το ατύχημα

Ο δικηγόρος, μιλώντας για το τροχαίο που είχε, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως «είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών οι οποίοι, από ό,τι μου είπαν γιατί κι εγώ στα χαμένα ήμουν, μάλλον ο ένας οδηγός κοιμήθηκε».

Σχετικά με το πώς σημειώθηκε το τροχαίο, ανέφερε πως φτάνοντας στα διόδια μετά τη Λάρισα «δεν μου λέει κανείς τίποτα και μετά από περίπου 5′, ξαφνικά στην στροφή, δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου. Ο ένας οδηγός κόλλησε στην άλλη νταλίκα, κλείνοντας τα δύο ρεύματα».

Περιγράφοντας την αντίδρασή του, είπε ότι «δεν πάτησα καν φρένο, δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου από το διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο. Η πλευρά του συνοδηγού έχει εξαφανιστεί».

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως αν υπήρχε συνοδηγός «θα είχε πολτοποιηθεί».