Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μπαίνει από σήμερα σε αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας μπροστά της τις κρίσιμες αναμετρήσεις κόντρα στην Ισπανία (11/11) και το Κόσοβο (14/11).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει δύο νίκες για να κυνηγήσει τις μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης που έχει στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022.

Για σήμερα το απόγευμα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Ο Τζον Φαν Σιπ δε θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της Εθνικής, Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι του Σαββάτου της  Τραμπζονσπόρ με την Μπεσίκτας ύστερα από ένα χτύπημα που δέχτηκε.

Στη σημερινή προπόνηση ο ολλανδός τεχνικός θα κάνει γνωστό αν θα καλέσει κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή στην θέση του Μπακασέτα για τα παιχνίδια με την Ισπανία και το Κόσοβο.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Τζον Φαν Σιπ: 

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γούτας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης και Τάσος Δουβίκας.