Ολυμπιακός Β’ και ΠΑΟΚ Β’ κοντράρονται στο γήπεδο της Καλλιθέας σε αγώνα που μπορείτε να δείτε ζωντανά από το ONE Channel, από την ιστοσελίδα του One αλλά και μέσα από τη συχνότητα της Cosmote TV (θέση 111) και της NOVA (θέση 987).

Μια μάχη μεταξύ δύο κορυφαίων πρώην ποδοσφαιριστών που προσπαθούν να στρώσουν τον δρόμο της προπονητικής τους σταδιοδρομίας. Μια μάχη μεταξύ των δύο ομάδων που ήθελαν και κυνήγησαν περισσότερο από κάθε άλλη τη θεσμοθέτηση των Ομάδων Β’.

Μετά από αναβολές, δικαστικές περιπέτειες, ομάδες που αποκλείστηκαν και μετά… επέστρεψαν, αλλά και τρομερές παλινωδίες, με πρωταγωνίστρια την ΕΠΟ (και όχι μόνο), το πρωτάθλημα της Super League 2 ανοίγει την αυλαία του. Και ποιος καλύτερος τρόπος να συμβεί αυτό, από ένα παιχνίδι μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων αθλητικών brands της χώρας.

Δείτε live την αναμέτρηση

ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ 22 ΕΤΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά, για την πρώτη αγωνιστική της Super League 2 (Σάββατο 6/11, 15:00, One Channel). Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή ως πρώτος προπονητής μιας επαγγελματικής ομάδας, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν και τους Τζολάκη και Σουρλή, από την πρώτη ομάδα, ενώ μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής είναι ο τερματοφύλακας Νίκας, μόλις 22 ετών!

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε που απαρτίζουν την αποστολή που επέλεξε ο Αριέλ Ιμπαγάσα: Τζολάκης, Νίκας, Στουρνάρας (τερματοφύλακες), Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Α. Μπα, Σουρλής, Βοΐλης, Μαρίνος, Σαπουντζής, Ντόη, Νίκολιτς, Κίτσος, Κατσογιάννης, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Γκαλιάνι, Κεραμίδας.

ΜΕ ΙΝΓΚΑΣΟΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΦΑΣΙΔΗ Ο ΠΑΟΚ Β’

O ΠΑΟΚ Β’ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό Β’ εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 2 και ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή του Δικεφάλου του βορρά. Ο Ουρουγουανός τεχνικός κατόπιν συνεννόησης και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και με τον Ίνγκι Ίνγκασον έφερε στην Αθήνα τον Ισλανδό αμυντικό και θα τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τους Ερυθρόλευκους. Οπως αναμένεται να κάνει και με τους Φασίδη και Αποστολόπουλο, που είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες του Δικεφάλου.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ταλιχμανίδη , Μπουργάνη, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Τσαούση, Τάχατο, Ίνγκασον , Καλουτσικίδη, Αποστολόπουλο, Γιαξή, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρα, Μελετίδη, Κουλούρη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Χατζηστραβό, Φασίδη, Πανίδη, Γκορντεζιάνι, Γρόσδη.