Νέα επεισόδια με Ρομά στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα Ρομά προκάλεσε επεισόδια στην περιφερειακή του Αιγάλεω, διαμαρτυρόμενη για τον θάνατο του 20χρονου, στη φονική καταδίωξη από αστυνομικούς στο Πέραμα.

Για τον λόγο αυτό, κλειστή είναι η Περιφερειακή Αιγάλεω προς Σκαραμαγκά κλειστή, ενώ στο σημείο βρίσκονται συγκεντρωμένα πολλά άτομα και καίνε λάστιχα.

Η πυροσβεστική έχει σπεύσει για να σβήσει την φωτιά.

«Μην κάνετε ζημιές» λέει ο πατέρας του 18χρονου Ρομά

Την ίδια στιγμή, έκκληση σε όλους όσοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του νεαρού Ρομά, Νίκου Σαμπάνη, να μην κάνουν επεισόδια και να μην προκαλούν φθορές απηύθυνε ο πατέρας του.

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες: να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο», λέει ο πατέρας του νεαρού, με διάθεση που δεν προδίδει επιδίωξη εκτόνωσης οργής. Πριν από λίγες ώρες, η οικογένεια του 18χρονου, που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά, ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

@panagiotismelaxrinosΟ πατέρας του Νίκου σας παρακαλεί να μην κάνετε ζημιές στους Έλληνες πολίτες και σας ευχαριστεί για την συμπαράσταση θέλει μόνο δικαιοσύνη από το κράτος♬ πρωτότυπος ήχος – Tik Toker