Ευχάριστα είναι τα πρώτα νέα σε οτι αφορά τον τραυματισμό του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο επίθετικός του Άρη έγινε αναγκαστική αλλαγή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Μαυριτανίας με την Τυνησία.
Οι άνθρωποι του Άρη επικοινώνησαν με τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και πρόκειται απλά για ένα χτύπημα στο γόνατο.
Ο Καμαρά αναμένεται να υποβληθεί, πάντως, μέσα στις επόμενες ώρες σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του και το μέγεθος του τραυματισμού του.
Ανάλογα και με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα αποφασιστεί και το αν θα παραμείνει με την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του ή αν θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

- Δίκη για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου: Συγκλονίζει η 19χρονη που έσπευσε πρώτη – «Του έκανα ΚΑΡΠΑ 30 φορές»
- Αντεπίθεση Αταμάν κατά Γιανάι: «Σκάσε και ασχολήσου με την ομάδα σου, ακόμα και με 100 εκατομμύρια μπάτζετ δεν θα φτάσεις στο επίπεδό μου»
- Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν σε παράταση της εκεχειρίας






