Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (30/9, 19:45) και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που στις 15:30 θα «πετάξει» για την Πόλη.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τους Τούρκους, όπου οι Eρυθρόλευκοι στοχεύουν στη νίκη, η οποία θα τους καταστήσει μεγάλο φαβορί για την πρωτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα πετάξει για την Τουρκία.

Αναλυτικά η αποστολή

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί».