Η Φενερμπαχτσέ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (30/9, 19:45) έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της επί της Χατάι για το πρωτάθλημα.

Ο πρώην προπονητής των Ερυθρολεύκων και νυν των Τούρκων, Βίτορ Περέιρα, έχει ωστόσο αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί, μιας και το απουσιολόγιό του είναι γεμάτο.

Συγκεκριμένα, οι Καχβεχτσί, Σανγκαρέ και Σόσα έχουν επιστρέψει από τραυματισμούς, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αγωνιστούν, όπως και οι Αζίζ και Τίσεραντ, που επίσης δεν υπολογίζονται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εκτός από αυτούς τους πέντε υπάρχουν και οι Κρέσπο, Καπατσάκ και Ντουρσούν, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα από τον πορτογάλο τεχνικό.

Παρ’ όλα αυτά, η Φενέρ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μετά το 1-1 της πρεμιέρας στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ θέλει τη νίκη κόντρα στους Ερυθρόλευκους, για να πάρει κεφάλι στον όμιλο.

Πέρα από τα προβλήματα των απουσιών βέβαια, υπάρχουν και θετικά νέα για τον Περέιρα, αφού ο Δημήτρης Πέλκας έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς.