Η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, έπεσε πριν από λίγους μήνες ως κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια στους κόλπους της ελληνικής showbiz, χώρισε τους δρόμους του μετά από 18 χρόνια γάμου.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Νέος έρωτας;

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν στην Ερμού να κάνουν τη βόλτα τους με πολύ χαλαρή διάθεση και να χαίρεται ο ένας την παρέα του άλλου.

 Η εφημερίδα On Time «τσάκωσε» τη δημοφιλή τραγουδίστρια και τον ηθοποιό στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας.

Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους κάνουν παρέα, σε σημείο μάλιστα που κάποιοι αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη να κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία.

Δημοσιεύματα μάλιστα, ανέφεραν ότι η Δέσποινα Βανδή, ήταν σε σχέση με γνωστό ηθοποιό, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν το όνομά του.

Τα πράγματα επιχείρησε να βάλει στη θέση τους η γνωστή – άγνωστη Ιnstagrammer Soula Glamorous, η οποία ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό της, ότι η Δέσποινα Βανδή δεν έχει σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όπως συζητιόταν, αλλά με κολλητό του φίλο.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα On Time: