Με το τρίποντο της νίκης στις αποσκευές της επιστρέφει από την Τρίπολη η Κ17 του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου να επικρατεί του Αστέρα με 4-0 για την 4η αγωνιστική της Superleague K17 και να κάνει το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και με δύο γκολ από τον Παπακανέλλο και δύο από τους Αρσενίδη και Γατόπουλο, πέτυχαν μια άνετη νίκη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Φανάρα να πιστώνεται την ασίστ και τον Παπακανέλλο να γράφει το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και οριστικοποίησαν την κατάκτηση ενός ακόμα τριπόντου.

Το 2-0 ήρθε από τον Αρσενίδη μετά από προσπάθεια του Αθανασίου που κατέληξε στο δοκάρι στο 61′ ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Παπακανέλλος με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα για το 3-0, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα πέντε τέρματα έως τώρα.

Την κορυφή στον πίνακα των σκόρερ του Ολυμπιακού μοιράζεται μαζί του ο Γατόπουλος που έγραψε το τελικό 4-0 στο 72’ μετά από πάσα του Αθανασίου. Ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 πόντους.

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Μακρής, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κατσανεβάκης, Φίλος, Σταράκης (70’ Μουζακίτης), Φανάρας (75’ Μαυρόπουλος), Αλαφάκης (75’ Μεμέτογλου), Γατόπουλος, Παπακανέλλος (70’ Κακακιός), Δρόσος (55’ Αθανασίου).