Όλος ο κόσμος του μπάσκετ αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν θρύλο των σπορ. Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι στο Βελιγράδι, με τη σύζυγό του, Νένα, συντετριμμένη και όλους τους πρώην συνεργάτες και παίκτες του να είναι εκεί για να τιμήσουν την μνήμη του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στενός φίλος και κουμπάρος του, λύγισε, ενώ ήταν ο ίδιος μαζί με τους Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Βλάντε Ντίβατς και Γιούρι Ζντοβτς, που κουβάλησαν το φέρετρο του «Ντούντα» για να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο για την τελευταία του κατοικία.

Το παρών φυσικά έδωσαν εκατοντάδες άνθρωποι του μπασκετικού κόσμου και όχι μόνο. Παρών φυσικά και ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος έτρεφε τεράστιο σεβασμό για τον Ίβκοβιτς, όπως και ο Μίλαν Τόμιτς ο οποίος τον θεωρούσε πατέρα του. Ακόμη στο τελευταίο αντίο του «Ντούντα» ήταν και οι Δήμος Ντικούδης και Θοδωρής Παπαλουκάς, με τις στιγμές που βίωσαν όλοι να είναι συγκλονιστικές.

Στο Βελιγράδι βρίσκονται και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας καθώς επίσης οι Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές.