Καλεσμένη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη, όπου μίλησε για την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA, To Αύριο μας Ανήκει, η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

«Ξεκινώντας από τη Βέρα στο Δεξί, το MEGA έχει κτίσει στην ζώνη των 19:00. To MEGA επανέρχεται πολύ δυναμικά απ΄όλες τις απόψεις. Πάμε δυνατά με μια πολύ καλογυρισμένη και καλοφτιαγμένη σειρά», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας για το To Αύριο μας Ανήκει.

Όπως τόνισε η ίδια, η σειρά κάνει εδώ και τρία χρόνια στη θραύση στη Γαλλία, ενώ έκανε λόγο για κινηματογραφική σκηνοθεσία με την υπογραφή του Γιάννη Ντούρου και τόνισε πως πρόκειται για ένα μια δυνατή αστυνομική υπόθεση με φοβερούς συντελεστές.

«Η ζωή της Σοφίας ανατρέπεται όταν μαθαίνει ότι την απατάει ο άντρας της, βρίσκει τη χαμένη της αδελφή και μαθαίνει ότι ο γιος της εμπλέκεται σε μια ξαφνική έκρηξη» είπε η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας για τον χαρακτήρα της στην σειρά, ενώ για την επιστροφή της στο καθημερινό

Αυτό ήθελα να γυρίσω στο σπίτι μου στο MEGA. Ήθελα να κάνω μια καθημερινή σειρά με τον καλύτερο τρόπο. To θέμα δεν είναι να κρίνουμε από τον καναπέ μας τις σειρές, αλλά να μπαίνουμε μέσα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Και εδώ το κάνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Μια ξαφνική έκρηξη έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή μιας παραθαλάσσιας κοινότητας της Αθηναϊκής Ριβιέρας.  Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα.

Όταν τον βρει ζωντανό, οι ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας θα κλονιστούν από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική  σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματά της και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της;

Το Αύριο μας Ανήκει είναι μια σειρά αμείωτης συναισθηματικής έντασης και καταιγιστικών ανατροπών, με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν το σωστό και να προστατέψουν τους αγαπημένους τους.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Ντούρος

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη,  Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου,  Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κοραλία Καράντη