Μια ακόμη πράξη στο δράμα της μεζονέτας των Γλυκών Νερών, όπου η 20χρονη Καρολάιν βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, θα παιχτεί στις 7 Οκτωβρίου.

Τότε είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο που θα λάβει την οριστική επιμέλεια για τη μικρή κόρη του ζευγαριού, η οποία μετά τη δολοφονία της μητέρας της χρησιμοποιήθηκε ώστε να παραπλανηθούν οι Αρχές και να είναι πιο πειστικό το σενάριο της ληστείας που υποστήριξε ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων είχε αποφασίσει να δώσει την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης στην οικογένεια της άτυχης Καρολάιν, ενώ είχε αφαιρέσει τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που είχε ζητήσει να έχει τη συνεπιμέλεια του μικρού κοριτσιού, μπορούσε να βλέπει το παιδί πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στα «15 ΛΕΠΤΑ» με τον Γιώργο Παπαχρήστο